1 szt
Kod kreskowy: 8711327301931
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
barwnik (karoteny)
olej kokosowy
*Certyfikowane Rainforest Alliance
stabilizatory (guma guar, mączka chleba świętojańskiego, karagen)
syrop glukozowo-fruktozowy
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych)
preparat serwatkowy (MLEKO)
syrop glukozowy
pasta waniliowa
odtworzone odtłuszczone MLEKO
cukier
naturalne aromaty waniliowe*
Marka
Carte D'Or
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Lody waniliowe.
Pozostałe informacje
2 x gałka = 100 ml/50 g 413 kJ 98 kcal 5%*
100 g: 826 kJ/197 kcal
375 g e
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - -18
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie plastikowe
Adres producenta
Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Polska
Adres zwrotny
Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Polska
Infolinia: 801 313 115, koszt: 1 impuls za każde rozpoczęte 3 minuty połączenia
Unilever Polska Sp. z o.o.
skr. poczt. 315
00-987 Warszawa 4
www.icecreamjoy.com
Kontakt
Unilever Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 132
Głębokość na półce - 132
Szerokość na półce - 197
Waga od dostawcy
Waga brutto - 469
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 197
Głębokość - 132
Wysokość - 132
Telefon kontaktowy
801313115
Adres internetowy
www.icecreamjoy.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g | 100 ml = 2 x gałka** | *% 2 x gałka** |
---|---|---|---|
Energia | 826 kJ | 413 kJ | 5% |
Energia | 197 kcal | 98 kcal | 5% |
Tłuszcz | 7,4 g | 3,7 g | 5% |
w tym kwasy nasycone | 6,7 g | 3,4 g | 17% |
Węglowodany | 29 g | 15 g | 6% |
w tym cukry | 23 g | 12 g | 13% |
Białko | 2,6 g | 1,3 g | 3% |
Sól | 0,13 g | 0,07 g | 1% |
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |||
**1 porcja = 2 x gałka = 100 ml = 50 g; 750 ml/375 g = 7 x (2 x gałka) |