1 szt - 0,900 litr
Kod kreskowy: 8712100694325
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mąka PSZENNA
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
masło kakaowe
tłuszcz MLECZNY
woda
oleje roślinne (kokosowy, słonecznikowy)
sól
mąka kukurydziana
cukier inwertowany
cukier
preparat serwatkowy (MLEKO)
odtworzone odtłuszczone MLEKO
JAJA
syrop glukozowy
syrop glukozowo-fruktozowy
substancja spulchniająca (węglany sodu)
stabilizatory (mączka chleba świętojańskiego, guma guar)
cukier trzcinowy
miazga kakaowa
kakao w proszku
emulgatory (mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych, fosfatydy amonu)
MLEKO pełne w proszku
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać: orzechy.
Marka
Carte D'Or
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Lody czekoladowe (w tym 5% mlecznej czekolady) z sosem czekoladowym (w tym 2% czekolady) (15%) i kawałkami ciastek brownie (3%).
Pozostałe informacje
500 g e
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Orzechy - Może zawierać
Jaja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - -18
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 82
Wysokość - 130
Szerokość - 197
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie plastikowe
Adres producenta
Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Polska
Adres zwrotny
Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Polska
Infolinia: 801 313 115, koszt: 1 impuls za każde rozpoczęte 3 minuty połączenia
Unilever Polska Sp. z o.o.
skr. poczt. 315
00-987 Warszawa 4
www.icecreamjoy.com
Kontakt
Unilever Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Polska
Telefon kontaktowy
801313115
Adres internetowy
www.icecreamjoy.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g | 100 ml | %* w 1 porcji** |
---|---|---|---|
Energia | 819 kJ | 458 kJ | 5% |
Energia | 194 kcal | 109 kcal | 5% |
Tłuszcz | 6,5 g | 3,7 g | 5% |
w tym kwasy nasycone | 5,2 g | 2,9 g | 14% |
Węglowodany | 29 g | 16 g | 6% |
w tym cukry | 26 g | 15 g | 17% |
Białko | 4 g | 2,2 g | 4% |
Sól | 0,15 g | 0,08 g | 1% |
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |||
**1 porcja = 2 x gałka = 100 ml = 56 g, 900 ml/500 g = 9 x (2 x gałki) |