1 szt - 1,000 litr
Kod kreskowy: 8711327377813
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać zboża zawierające gluten, orzechy, orzeszki ziemne, soję.
Składniki
aromat
cukier
preparat serwatkowy (MLEKO)
fruktoza
syrop glukozowy
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
miazga kakaowa
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, fosfatydy amonu)
odtworzone odtłuszczone MLEKO
stabilizatory (guma guar, mączka chleba świętojańskiego, karagen)
tłuszcz kokosowy
Marka
Carte D'Or
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Lody czekoladowe z pomarańczową nutą (w tym 2% czekolady z kakao z Ekwadoru).
Pozostałe informacje
560 g e
Dodatkowe informacje
www.icecreamjoy.com
Zalecenia dla alergików
Orzechy - Może zawierać
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - -18
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Unilever Polska Sp. z o.o.,
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa,
Polska
Infolinia: 801 313 115,
koszt: 1 impuls za każde rozpoczęte 3 minuty połączenia
Adres zwrotny
Unilever Polska Sp. z o.o.,
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa,
Polska
Infolinia: 801 313 115,
koszt: 1 impuls za każde rozpoczęte 3 minuty połączenia
Kontakt
Unilever Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa,
Polska
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 132
Głębokość na półce - 197
Wysokość na półce - 66
Waga od dostawcy
Waga brutto - 606
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 197
Wysokość - 66
Szerokość - 132
Telefon kontaktowy
Infolinia: 801 313 115
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza 100 ml = 2 x gałka** | %* 2 x gałka** |
---|---|---|---|
Energia | 744 kJ | 417 kJ | 5% |
Energia | 178 kcal | 100 kcal | 5% |
Tłuszcz | 7,7 g | 4,3 g | 6% |
w tym kwasy nasycone | 6,6 g | 3,7 g | 19% |
Węglowodany | 22 g | 12 g | 5% |
w tym cukry | 17 g | 9,6 g | 11% |
Białko | 3,8 g | 2,1 g | 4% |
Sól | 0,14 g | 0,08 g | 1% |
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |||
**1 porcja = 2 x gałka = 100 ml = 56 g, 1000 ml/560 g = 10 x (2 x gałka) |