1 szt - 0,039 kg
Kod kreskowy: 8000500267035
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
JAJA (2,5%)
tłuszcze roślinne (palmowy, shea, sal)
SERWATKA w proszku
zagęszczony sok gruszkowy
rehydratowane MLEKO w proszku (7%)
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny (SOJA))
substancje spulchniające (węglan amonu, wodorowęglan sodu)
zagęszczony sok cytrynowy
aromaty
sól
mąka PSZENNA (6,5%)
miazga kakaowa
syrop glukozowo-fruktozowy
MLEKO odtłuszczone w proszku (5%)
MLEKO w proszku (0,5%)
dekstroza
tłuszcz kakaowy
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (3%)
MASŁO odwodnione
skrobia PSZENNA
kakao w proszku (3%)
substancja utrzymująca wilgoć (glicerol)
cukier
Marka
Kinder
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kakaowy biszkopt z mlecznym nadzieniem (15,5%).
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Soja - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Jaja - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 105
Wysokość - 42
Głębokość - 21
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
ul. Wiertnicza 126
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero Polska
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
Adres zwrotny
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
ul. Wiertnicza 126
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero Polska
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
Adres kontaktowy
ul. Wiertnicza 126
02-952 Warszawa
Kontakt
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Telefon kontaktowy
801 550 550
Opakowanie logistyczne
GTIN - 08000500267042
Adres internetowy
www.ferrero.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Średnia wartość odżywcza 100 g | sztuka (39 g) | sztuka %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ/kcal) | 1901 / 455 | 712 / 177 | 9 |
Tłuszcz (g) | 22,6 | 8,8 | 13 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 13,1 | 5,1 | 26 |
Węglowodany (g) | 58,8 | 22,9 | 9 |
w tym cukry (g) | 41 | 16 | 18 |
Białko (g) | 5,5 | 2,1 | 4 |
Sól (g) | 0,262 | 0,102 | 2 |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal) |