Ciasto przekładaniec frux
Udostępnij na FacebookuCiasto pleśniak kruche z dżemem porzeczkowym i bezą .
1 kg
Kod kreskowy: 16229
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Nadzienie porzeczkowe [porzeczka czarna 50%, cukier, woda, skrobia
modyfikowana, substancja zagęszczająca: metyloceluloza, guma
ksantanowa, aromat, substancja konserwujące – sorbinian potasu],
mąka pszenna,
porzeczka czerwona mrożona, margaryna [oleje i tłuszcze
roślinne (oleje częściowo uwodornione (soja), tłuszcze (palma, kokos),
oleje (soja, słonecznik, rzepak i kukurydza w zmiennych proporcjach),
tłuszcze częściowo uwodornione (palma)), woda, emulgatory: E471, E322,
lecytyna sojowa, sól, środek konserwujący E202, regulator kwasowości
E330, środki aromatyzujące, barwniki (E160b, E100)], cukier, masa
białkowa (jaja), masa żółtkowa (jaja), cukier puder, kakao, substancja
spulchniająca: wodorowęglan disodowy.
Przechowywanie
Przechowywać w warunkach chłodniczych +2 do +4°C
Adres producenta
PIEKARNIA CUKIERNIA
„ PELLOWSKI’’ GRZEGORZ PELLOWSKI
ul. Podwale Staromiejskie 82
80-844 Gdańsk
Adres zwrotny
PIEKARNIA CUKIERNIA
„ PELLOWSKI’’ GRZEGORZ PELLOWSKI
ul. Podwale Staromiejskie 82
80-844 Gdańsk
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1556 kJ / 372 kcal |
Tłuszcz | 14,43 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,10 g |
Węglowodany | 46,6 g |
w tym cukry | 27,04 g |
błonnik | 4,3 g |
białko | 11,95 g |
sól | 0,09 g |