1 szt - 0,185 kg
Kod kreskowy: 8801073910270
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Ciasto ryżowe (81,1%): ryż, sól rafinowana, regulator kwasowości (kwas cytrynowy (E330)), alkohol etylowy.
Sos (18,9%): cukier biały, woda, pasta z czerwonej papryki, syrop kukurydziany, sztuczny aromat kurczaka, wzmacniacz smaku (glutaminian sodu (E621), rybonukleotyd disodowy (E635), skrobia ziemniaczana, ekstrakt z chilli w proszku, proszek z drożdży, czosnek, cebula, sól, pasta sojowa, sos sojowy, papryka czerwona w proszku, curry w proszku, ekstrakt papryki, pieprz czarny w proszku.
Opis produktu
Samyang Buldak Topokki to porcja klusków ryżowych, oblanych pikantnym sosem o smaku ostrego kurczaka Buldak Bokkeummyun. Połączenie pikantnej papryki chili, aromatycznej pasty gochujang, sosu sojowego, cukru oraz aromatycznych przypraw, tworzy ciekawe danie, któremu nie oprze się żaden wielbiciel ostrych smaków. Ciekawa propozycja na lunch, obiad czy kolacje ! Czy sprostasz wyzwaniu ostrości?
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie
Do kubeczka wsyp makaron oraz dodaj sos. Dolej gorącej wody do wyznaczonej w środku opakowania linii. Przykryj kubeczek i podgrzej w mikrofalówce przez 2,5 minuty (1000W) lub 3,5 minuty (700W). Dobrze wymieszaj. Dla lepszego smaku możesz dodać świeże warzywa, kurczaka bądź owoce morza.
Kraj
Kraj pochodzenia - Korea
Adres producenta
Beagley Copperman, Grzecznarowskiego 2,
26-600 Radom
Adres zwrotny
Beagley Copperman, Grzecznarowskiego 2,
26-600 Radom
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1040 kJ / 249 kcal |
Tłuszcz | 1,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 54,6 g |
w tym cukry | 6,5 g |
Błonnik | 4,3 g |
Białko | 4,9 g |
Sól | 1,10 g |
Sód | 416 g |