Diamant Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara drobny 500 g

Udostępnij na Facebooku

Cukier trzcinowy Diamant Dry Demerara drobny szybko się rozpuszcza. Doskonały do lekkich ciast, biszkoptów, kremów, bez i sufletów. Idealny do kawy oraz drinków.

Diamant Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara drobny 500 g
  • Diamant Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara drobny 500 g
  • Diamant Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara drobny 500 g
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 0,500 kg

Kod kreskowy: 5907069001922

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Marka

Diamant

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara drobny

Opis produktu

Cukier trzcinowy Diamant Dry Demerara drobny szybko się rozpuszcza. Doskonały do lekkich ciast, biszkoptów, kremów, bez i sufletów. Idealny do kawy oraz drinków.

Dodatkowe informacje

Uwaga:
W kartoniku dla Państwa wygody umieściliśmy woreczek strunowy. Jego szczelne zamknięcie chroni cukier przed wilgocią, zanieczyszczeniem i wysypywaniem się.

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.

Jednostka sprzedażowa

Wysokość - 182

Szerokość - 92

Głębokość - 57

Rodzaj opakowania

Typ - Karton

Adres producenta

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań

Adres zwrotny

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Serwis konsumencki:
tel. +48 61-8665061
www.diamant.pl

Adres kontaktowy

ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań

Kontakt

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.

Przepisy

Florentynki z polewą czekoladowo-pomarańczową

Składniki: 50 g Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny, 50 g masła, 200 g mleka skondensowanego (niesłodzonego), 20 g mąki, 300 g mieszanki z posiekanych orzechów i płatków migdałowych.

W rondlu rozpuścić cukier z masłem, gdy się całkiem rozpuści dodać mleko, mąkę i orzechy. Dokładnie wymieszać i rozłożyć na blasze wyłożonej woskowanym papierem do pieczenia. Piec 15 minut w temp. 180°C. Ostudzić. W międzyczasie przygotować polewę i fantazyjnie polać nią ciasto. Po zastygnięciu polewy pokroić na kwadraciki lub romby.

Polewa czekoladowo-pomarańczowa: 150 g czekolady gorzkiej, 2 łyżki drobno otartej skórki pomarańczowej, 2 łyżeczki Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny.
Skórkę pomarańczową krótko przesmażyć z cukrem. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i energicznie wymieszać ze skórką.

Sprawdzone przepisy na: www.diamant.pl

dołącz do nas
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia

Telefon kontaktowy

+48618665061

Adres internetowy

www.diamant.pl

Wartości odżywcze

Wartości odżywczew 100 g
Wartość energetyczna1700 kJ
Wartość energetyczna400 kcal
Tłuszcz0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g
Węglowodany100 g
w tym cukry100 g
Białko0 g
Sól0,01 g


Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.