1 kg
Kod kreskowy: 42055
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sos warzywno-owocowy 60%: woda, cukier, koncentrat pomidorowy, warzywa 12% w tym: warzywa konserwowe [marchew, papryka (woda, ocet spirytusowy, cukier, sól)]
warzywa suszone (papryka, cebula)
zagęszczony przecier z dyni (dynia, substancja konserwująca: dwutlenek siarki)
owoce 2% [sterylizowane kawałki ananasa (ananas, woda, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), sterylizowane pędy bambusa (bambus, woda, regulator kwasowości, kwas cytrynowy), zagęszczony przecier jabłkowy (jabłka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)]
skrobia modyfikowana
substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa
ocet spirytusowy
sól
przyprawy
regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, mleczan wapnia, lakton kwasu glukonowego, kwas mlekowy
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu
koncentrat soku z czarnej marchwi
aromat papryki
filety ze śledzia atlantyckiego marynowane bez skóry, krojone 40% [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy; substancja słodząca: sacharyny, aromat]
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać seler, jaja, gorczycę, soję, mleko i gluten (z pszenicy i owsa).
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2° do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 5 dni.
Adres producenta
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
Adres zwrotny
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 405 kJ/ 96 kcal |
Tłuszcz | 3,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7 g |
Węglowodany | 13 g |
w tym cukry | 10 g |
Białko | 4,3 g |
Sól | 2,5 g |