1 szt - 0,460 kg
Kod kreskowy: 5902160647659
Dodatkowe informacje
Producent
Morliny
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Składniki
mięso wieprzowe z szynki (90 %)
glukoza
sól
hydrolizat białka rzepakowego i kukurydzianego
woda
przeciwutleniacz: E 301
stabilizator: E 450
ekstrakty przypraw
przyprawy
substancja konserwująca: E 250
Produkt w jelicie wieprzowym
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: soję, seler, gorczycę.
Marka
Morliny
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
Cechy
produkowane w Polsce
90 % mięsa z szynki
O marce
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 2 dni.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
Oddział w Ełku,
ul. Suwalska 86,
19-300 Ełk
Adres zwrotny
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
Kontakt
Animex Foods sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 132
Głębokość na półce - 39
Wysokość na półce - 240
Waga od dostawcy
Waga brutto - 490
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 132
Wysokość - 240
Głębokość - 39
Dodatki
konserwanty - Zawiera
Przeciwutleniacze - Zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1145 kJ / 276 kcal |
Tłuszcz | 24 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,2 g |
Węglowodany | 1,1 g |
- w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 14 g |
Sól | 2,1 g |