1 szt - 0,450 kg
Kod kreskowy: 5906775673997
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać seler, mleko.
Składniki
sól
wzmacniacz smaku: E621
przeciwutleniacze: E301, E300, E316
mięso wieprzowe (76 %)
Osłonka jadalna jelito wieprzowe
woda
hydrolizat białka roślinnego (kukurydza, rzepak)
Osłonka jadalna jelito wieprzowe
substancja konserwująca: E250
aromat
białko sojowe
regulator kwasowości: E331
skrobia
błonnik pszenny bezglutenowy
stabilizatory: E326, E261, E451, E450, E452, E508
przyprawy (w tym gorczyca)
przeciwutleniacz: E301
hydrolizat białka sojowego
substancja konserwująca: E250
glukoza
Zawartość opakowania
Kiełbasa śląska wieprzowa 270 g
Biała parzona wieprzowa 180 g
Marka
Balcerzak
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Biała parzona wieprzowa: Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, parzona.
Kiełbasa śląska wieprzowa: Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Gorczyca - Zawiera
Soja - Zawiera
Seler - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 7
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +7°C
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 144
Głębokość - 31
Szerokość - 165
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Balcerzak Sp. z o.o.,
Wróblów 38,
67-410 Sława,
+48 68 356 66 82,
www.balcerzak.pl
Adres zwrotny
Balcerzak Sp. z o.o.,
Wróblów 38,
67-410 Sława,
+48 68 356 66 82,
www.balcerzak.pl
Adres kontaktowy
Wróblów 38,
67-410 Sława
Kontakt
Balcerzak Sp. z o.o.
Telefon kontaktowy
+48 68 356 66 82
Adres internetowy
www.balcerzak.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g produktu: |
|---|---|
| Wartość energetyczna: | 1108 kJ / 267 kcal |
| Wartość energetyczna: | 1138 kJ / 275 kcal |
| Tłuszcz: | 22 g |
| Tłuszcz: | 23,5 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 8,4 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 8,9 g |
| Węglowodany: | 2,5 g |
| Węglowodany: | 3,7 g |
| w tym cukry: | 0,4 g |
| w tym cukry: | 0,6 g |
| Białko: | 12,3 g |
| Białko: | 13 g |
| Sól: | 1,9 g |
| Sól: | 2,5 g |