1 szt - 0,450 kg
Kod kreskowy: 5906775673997
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać seler, mleko.
Składniki
hydrolizat białka roślinnego (kukurydza, rzepak)
woda
przeciwutleniacze: E301, E300, E316
mięso wieprzowe (76 %)
ekstrakty przypraw
błonnik sojowy
substancja zagęszczająca: E407
substancja konserwująca: E250
białko wieprzowe
aromat
substancja konserwująca: E250
białko sojowe
białko sojowe
skrobia
błonnik pszenny bezglutenowy
przyprawy (w tym gorczyca)
glukoza
Osłonka jadalna jelito wieprzowe
wzmacniacz smaku: E621
sól
Zawartość opakowania
Biała parzona wieprzowa 180 g
Kiełbasa śląska wieprzowa 270 g
Marka
Balcerzak
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Biała parzona wieprzowa: Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, parzona.
Kiełbasa śląska wieprzowa: Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Gorczyca - Zawiera
Seler - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Mleko - Może zawierać
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 7
Min. temp. °C - 0
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +7°C
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 165
Głębokość - 31
Wysokość - 144
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Balcerzak Sp. z o.o.,
Wróblów 38,
67-410 Sława,
+48 68 356 66 82,
www.balcerzak.pl
Adres zwrotny
Balcerzak Sp. z o.o.,
Wróblów 38,
67-410 Sława,
+48 68 356 66 82,
www.balcerzak.pl
Kontakt
Balcerzak Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Wróblów 38,
67-410 Sława
Telefon kontaktowy
+48 68 356 66 82
Adres internetowy
www.balcerzak.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1108 kJ / 267 kcal |
Wartość energetyczna: | 1138 kJ / 275 kcal |
Tłuszcz: | 22 g |
Tłuszcz: | 23,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 8,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 8,9 g |
Węglowodany: | 2,5 g |
Węglowodany: | 3,7 g |
w tym cukry: | 0,4 g |
w tym cukry: | 0,6 g |
Białko: | 12,3 g |
Białko: | 13 g |
Sól: | 1,9 g |
Sól: | 2,5 g |