1 kg
Kod kreskowy: 2820680
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Golonka wieprzowa (81%),
woda,
aromaty,
sól,
przyprawy,
błonnik babki płesznik,
ekstrakty przypraw.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przygotowania:
1. Na grillu
2. W piekarniku
3. W garnku
1. Wyciągnij golonkę z kartonika. Delikatnie rozetnij folię i przenieś golonkę oraz sos na tackę aluminiową. Tackę umieść na rozgrzanym grillu i grilluj przez 30 minut pod przykryciem. Co jakiś czas obrócić golonkę. Podawaj na ciepło z ulubionymi dodatkami. Smacznego!
2. Wyciągnij golonkę z kartonika. Ostrożnie rozetnij folię i przenieś golonkę oraz sos do naczynia żaroodpornego. Piecz w temperaturze 180°C przez około 30 minut. Podawaj na ciepło. Smacznego!
3. Wodę w garnku doprowadzić do wrzenia.
Wyjmij produkt z opakowania ozdobnego i umieść go w garnku.
Gotuj około 40 minut na wolnym ogniu.
Po wskazanym czasie wyjmij produkt z garnka i rozetnij transparentną folię.
Produkt wraz z sosem przenieś na talerz. Smacznego!
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
Goodvalley Sp. z o.o.
Młyńska 43b,
77-320 Przechlewo
Adres zwrotny
Goodvalley Sp. z o.o.
Młyńska 43b,
77-320 Przechlewo
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g | %RWS* w 100 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 511 kJ / 122 kcal | 6 % |
Tłuszcz | 5,4 g | 8 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,1 g | 10 % |
Węglowodany | 0,7 g | 0 % |
w tym cukry | 0,6 g | 1 % |
Białko | 18 g | 35 % |
Sól | 1,2 g | 20 % |