1 szt - 0,035 kg
Kod kreskowy: 8000500331774
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
ORZECHY LASKOWE 12 %
emulgator: lecytyny (SOJA)
sól
olej palmowy
substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu
odtłuszczone MLEKO w proszku 5,5 %
czekolada MLECZNA 29 % (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, odtłuszczone MLEKO w proszku, odwodniony tłuszcz MLECZNY, emulgator: lecytyny (SOJA), wanilina)
wanilina
MLEKO pełne w proszku 4,5 %
cukier
mąka PSZENNA 10 %
SERWATKA w proszku (MLEKO)
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
Składniki mleka: 14,5 %
skrobia PSZENNA
Marka
Hanuta
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Chrupiący wafelek z orzechowo-mlecznym nadzieniem (21,5 %), mlecznym nadzieniem (21,5 %) i orzechowym nadzieniem (11,5 %), pokryty mleczną czekoladą i kruszonymi orzechami laskowymi.
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Orzechy laskowe - Zawiera
Mleko - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres zwrotny
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com
Kontakt
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 34
Głębokość na półce - 20
Szerokość na półce - 130
Waga od dostawcy
Waga brutto - 36
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 130
Wysokość - 34
Głębokość - 20
Telefon kontaktowy
801 550 550
Email kontaktowy
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres internetowy
www.ferrero.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza Na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna (energia) (kJ / kcal) | 2441 / 586 |
Tłuszcz (g) | 39,9 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 19,8 |
Węglowodany (g) | 48,2 |
w tym cukry (g) | 39,5 |
Białko (g) | 7,6 |
Sól (g) | 0,267 |