1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5900344021967
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: skorupiaki, seler i soję.
Składniki
sól
żółtka jaja
0,05 % chilli
substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa)
3,7 % pędy bambusa
kurkuma
woda
cebula marynowana
natka pietruszki
0,42 % przyprawa curry madras
cukier
czosnek granulowany
mielona gorczyca
0,09 % sok z limonki
6,5 % papryka czerwona konserwowa
skrobia modyfikowana
40% krojone filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) (śledź, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy)
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
ocet spirytusowy
8,3 % śmietana (śmietana, stabilizator: karagen)
olej rzepakowy
jogurt termizowany (odtłuszczone mleko, skrobia modyfikowana, żelatyna wieprzowa, stabilizator: guma guar)
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Marynowane, krojone filety śledziowe bez skóry w sosie śmietanowym z czerwoną papryką i przyprawą curry madras.
Dodatkowe informacje
Kuchnie Świata
Zalecenia dla alergików
Skorupiaki - Może zawierać
Ryba - Zawiera
Gorczyca - Zawiera
Mleko - Zawiera
Jaja - Zawiera
Seler - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 18
Szerokość - 93
Wysokość - 127
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Kontakt
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań
Polska
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Energia (kJ/kcal) | 1359 /329 |
Tłuszcz (g) | 30,1 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 4,3 |
Węglowodany (g) | 6,4 |
w tym cukry (g) | 5,4 |
Białko (g) | 7,9 |
Sól (g) | 1,7 |
Możliwe naturalne odchylenia. |