Lisner Smak Sezonu Śledź atlantycki w sosie grzybowym z pieczoną papryką 280 g
Udostępnij na Facebooku
1 szt - 0,280 kg
Kod kreskowy: 5900344031539
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
barwnik (E 101)
aromat (zawiera mleko)
sól
cebula smażona
natka pietruszki
koncentrat roślinny
regulatory kwasowości (kwas octowy, kwas cytrynowy)
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
cebula marynowana
woda
32 % filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)
przyprawy (zawiera soję)
cukier
ocet spirytusowy
6,1 % pieczarki konserwowe
jogurt (mleko, skrobia)
olej rzepakowy
2 % podgrzybek marynowany
skrobia modyfikowana
9,2 % śmietana
żółtko jaja
0,6 % maślaki
2 % papryka czerwona pieczona
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Krojone, marynowane filety śledziowe bez skóry w sosie grzybowym z podgrzybkiem i pieczoną papryką.
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Jaja - Zawiera
Ryba - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Przechowywanie
Należy spożyć do: data na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +7 °C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 83
Szerokość - 157
Wysokość - 63
Rodzaj opakowania
Typ - Okładka
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Kontakt
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.
Dodatki
Smaki / Aromaty - Zawiera
Barwniki - Zawiera
konserwanty - Zawiera
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Łacińska nazwa ryby
Clupea harengus
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g |
|---|---|
| Energia: | 1208 kJ/292 kcal |
| Tłuszcz: | 27,3 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 4,0 g |
| Węglowodany: | 5,9 g |
| w tym cukry: | 5,0 g |
| Białko: | 5,6 g |
| Sól: | 1,6 g |
| Możliwe naturalne odchylenia. |