1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5900397753488
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
przecier z daktyli
pasta z orzechów laskowych 1,7 %
aromaty naturalne
przeciery z: bananów, jabłek, fasoli
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 1,2 %
orzechy arachidowe 2,5 %
zagęszczony sok cytrynowy
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać orzechy.
Marka
Łowicz
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mus owocowo-warzywny o smaku wafelka z dodatkiem kakao i kawałków orzechów. Pasteryzowany.
Cechy
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
100 % naturalnych składników
Zalecenia dla alergików
Orzechy - Może zawierać
Pistacje/orzechy pistacjowe - Może zawierać
Orzeszki ziemne - Zawiera
Orzechy brazylijskie - Może zawierać
Orzechy makadamia / Orzechy Queensland - Może zawierać
Orzeszki pekan - Może zawierać
Orzechy włoskie - Może zawierać
Orzechy laskowe - Zawiera
Orzechy nerkowca - Może zawierać
Migdały - Może zawierać
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: / numer partii produkcyjnej (L): Patrz nadruk w dolnej części lub na spodzie opakowania. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 24 godzin.
Rodzaj opakowania
Typ - Tubka
Adres producenta
MW FOOD Sp. z o.o.
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice
Adres zwrotny
MW FOOD Sp. z o.o.
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
Nie zostawiaj bez opieki dziecka z zakrętką - może ją połknąć.
Adres kontaktowy
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice
Kontakt
MW FOOD Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
Bez dodatku cukru.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 170
Szerokość na półce - 80
Głębokość na półce - 35
Waga od dostawcy
Waga brutto - 110
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 80
Wysokość - 170
Głębokość - 35
Informacje dot. stylu życia
Bez dodatku cukru
Dodatki
Zapachy - Contains
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
energia | 392 kJ / 93 kcal |
tłuszcz | 2 g |
w tym kwasy nasycone | 0,4 g |
węglowodany | 13 g |
w tym cukry | 12 g |
białko | 3,3 g |
sól | 0 g |