Maca razowa 200 g. Sonko
Udostępnij na FacebookuMaca jest to chleb przaśny znany od tysiącleci, wypiekany z mąki i wody, bez użycia zakwasu. SONKO Maca razowa wypiekana jest z udziałem pełnoziarnistej mąki żytniej, bez dodatku soli. Charakteryzuje się najwyższą jakością wypieku i wysoką zawartością błonnika pokarmowego.
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5902180450505
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Maca jest to chleb przaśny znany od tysiącleci, wypiekany z mąki i wody, bez użycia zakwasu. SONKO Maca razowa wypiekana jest z udziałem pełnoziarnistej mąki żytniej, bez dodatku soli. Charakteryzuje się najwyższą jakością wypieku i wysoką zawartością błonnika pokarmowego.
Składniki
mąka pszenna, mąka żytnia pełnoziarnista (40%), woda
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Nazwa producenta
Sonko Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,07 g |
Zawartość białek | 12,6 g |
Zawartość błonnika | 7,2 g |
Cukry | 1,8 g |
Zawartość węglowodanów | 71,7 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1,3 g |
Wartość energetyczna kJ | 1539 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 363 kcal |
W porcji 12,5 g | |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,9 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | <0,01 |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,6 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 49 kcal |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 206 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | <0,1 |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | <0,1 |
Zawartość węglowodanów w porcji | 9,0 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | <0,5 |