1 szt - 0,330 litr
Kod kreskowy: 5900820017521
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
maślanka
żywe kultury bakterii mlekowych
mleko
Marka
Milko
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Maślanka naturalna
Pozostałe informacje
FSC - Mieszany, Tektura, FSC C014047
Tetra Pak wybiera FSC
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 8
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząsnąć przed spożyciem.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Chronić przed światłem.
Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od 0°C do +8°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 176
Szerokość - 50
Głębokość - 51
Rodzaj opakowania
Typ - Karton
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Mrągowie
ul. Kormoranów 1,
11-700 Mrągowo
www.mlekpol.com.pl
www.facebook.com/mlekpol
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Mrągowie
ul. Kormoranów 1,
11-700 Mrągowo
www.mlekpol.com.pl
www.facebook.com/mlekpol
Kontakt
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Adres kontaktowy
ul. Kormoranów 1,
11-700 Mrągowo
Kraj
Country of Origin - Poland
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900820017644
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce
Adres internetowy
www.mlekpol.com.pl
Media społecznościowe
www.facebook.com/mlekpol
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | produktu: w 100 ml | w porcji 165 ml | % RWS* w porcji 165 ml |
---|---|---|---|
wartość energetyczna | 200 kJ/48 kcal | 330 kJ/78 kcal | 4% |
tłuszcz w tym | 1,5 g | 2,5 g | 4% |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g | 1,7 g | 9% |
węglowodany w tym | 5,0 g | 8,3 g | 3% |
- cukry | 5,0 g | 8,3 g | 9% |
białko | 3,5 g | 5,8 g | 12% |
sól | 0,10 g | 0,17 g | 3% |
*RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej 8 400 kJ/2 000 kcal. | |||
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu. |