NESQUIK Wafel przekładany kremem mlecznym oblany mleczną czekoladą 26g
Udostępnij na FacebookuNesquik to kruchy wafelek przekładany puszystym mlecznym kremem, oblany pyszną, mleczną czekoladą. Idealny na drugie śniadanie.
1 szt - 0,026 kg
Kod kreskowy: 7613036078627
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Nesquik to kruchy wafelek przekładany puszystym mlecznym kremem, oblany pyszną, mleczną czekoladą. Idealny na drugie śniadanie.
Składniki
czekolada mleczna 35% (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, pełne mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory (lecytyny, E 476), aromat),
mąka pszenna,
cukier,
olej palmowy,
serwatka w proszku (z mleka),
odtłuszczone mleko w proszku (1,3%),
skrobia kukurydziana,
emulgatory (lecytyny, E 476),
sól,
substancja spulchniająca (węglany sodu),
aromaty
Może zawierać: orzechy ziemne, soję i orzechy.
Sposób przechowywania
przechowywać w temperaturze pokojowej
Nazwa producenta
Nestle Polska S.A.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,25 g |
Zawartość białek | 4,8 g |
Zawartość błonnika | 0,9 g |
Cukry | 45,7 g |
Zawartość węglowodanów | 62,6 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 28,6 g |
Wartość energetyczna kJ | 2213 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 529 kcal |
W porcji 26 g | |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 11,9 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 16,3 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 3,6 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 7,4 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 575 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 138 kcal |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,07 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,3 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,2 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 7 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 7 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 11 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 18 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 6 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 13 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 3 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 1 %RWS |