Produkt chwilowo niedostępny
1 szt - 0,350 kg
Kod kreskowy: 8000500426494
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
krem do smarowania z orzechami laskowymi i kakao
Składniki
Cukier, olej palmowy, ORZECHY LASKOWE 13%, ciecierzyca, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 7,4%, syrop ryżowy w proszku, emulgator: lecytyny (SOJA), sól, aromaty.
Sposób przechowywania
przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
14 - 18 °C
Nazwa producenta
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,07 g |
Zawartość białek | 6,80 g |
Cukry | 45,50 g |
Zawartość węglowodanów | 53,40 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 11,00 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 31,80 g |
Wartość energetyczna kJ | 2229 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 534 kcal |
W porcji 15 g | |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 80 kcal |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 335 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 4,8 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1,7 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 8,0 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 6,8 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,0 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,011 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 4 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 4 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 7 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 9 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 3 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 8 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 0 %RWS |