Paluszki barbero grissini z serem parmigiano reggiano
Udostępnij na FacebookuChrupiące, włoskie paluszki chlebowe. Bardzo popularne we Włoszech. Można je spotkać w każdej włoskiej kuchni i sklepie.
1 szt - 0,125 kg
Kod kreskowy: 8054529720170
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mąka pszenna,
ser Parmigiano reggiano (8%),
oliwa z oliwek extra vergine, drożdże,
sól,
ekstrakt słodowy,
czosnek w proszku (1%),
zioła (1%).
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Zawiera: gluten. Może zawierać śladowe ilości sezamu i pochodnych mleka.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie
Paluszki Grissini mają szerokie zastosowanie kulinarne. Można je oczywiście spożywać samodzielnie, jako przekąska. Używane jako uzupełnienie deski serów, są owijane włoską szynką, dodawane do zup a smak naturalny także do deserów.
Kraj
Kraj pochodzenia - Włochy
Adres producenta
Delizie Bakery srl, Corso Asti 26, 12051 Alba (CN), Włochy.
Adres zwrotny
Jansen Sp. z o.o. Sp. k., ul. Szyszkowa 35/37, 02-285 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1740 kJ / 410 kcal |
Tłuszcz | 8,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,7 g |
Węglowodany | 70 g |
w tym cukry | 2,5 g |
błonnik | 1 g |
białko | 13 g |
sól | 2,1 g |