1 szt  - 0,227 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 8859240301628                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Galangal 22%, cebula 21%, cukier 20%, sól rafinowana 15%, trawa cytrynowa 10%, chilli 3%, limonka kaffir 2,5%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy 2,4%, woda 2%, substancja zagęszczająca: modyfikowana skrobia kukurydziana 2%, wzmacniacz smaku: 
E621, E635.
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przygotowania (porcja dla 2-3 osób):
1. Zagotuj 250ml mleka kokosowego, a następnie dodaj 3 łyżki pasty Tom Kha (50g). 
2. Dodaj 200g mięsa z kurczaka i gotuj do momentu aż mięso się ugotuje. 
3. Następnie dolej szklankę wody (200ml) i doprowadź do wrzenia. 
4. Wrzuć pokrojone grzyby, cebulę i gotuj do momentu aż warzywa będą miękkie. 
5. Gotowe danie posyp pokrojoną kolendrą, chilli oraz listkami limonki kaffir.
Kraj
Kraj pochodzenia - Tajlandia
Adres producenta
Beagley Copperman, 
ul. Grzecznarowskiego 2, 
26-600 Radom
Adres zwrotny
Beagley Copperman, 
ul. Grzecznarowskiego 2, 
26-600 Radom
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Ilość na porcję (17g) | Ilość na 100g | 
|---|---|---|
| Wartość energetyczna | 84 kJ / 20 kcal | 491 kJ / 117 kcal | 
| Tłuszcz | 0,08 g | 0,47 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,03 g | 0,18 g | 
| Węglowodany | 4,61 g | 27,10 g | 
| w tym cukry | 3,26 g | 19,20 g | 
| Białko | 0 g | 0 g | 
| Sól | 3,16 g | 18,56 g | 
 
            