1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5900531004537
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
wsad waniliowy 20 % (cukier, woda, błonnik cytrusowy, zagęszczony sok z cytryny, ekstrakt wanilii, mielona laska wanilii)
Marka
Piątnica
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt typu islandzkiego waniliowy.
Cechy
z mieloną laską wanilii
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 6
Przygotowanie i stosowanie
Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C.
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
Polska
tel: +48 86 215 64 00
www.piatnica.com.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
Polska
tel: +48 86 215 64 00
www.piatnica.com.pl
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Adres kontaktowy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
Polska
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 62
Szerokość na półce - 95
Wysokość na półce - 95
Waga od dostawcy
Waga brutto - 156
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 62
Wysokość - 95
Szerokość - 95
Dodatki
Smaki / Aromaty - Zawiera
Telefon kontaktowy
+48 86 215 64 00
Adres internetowy
www.piatnica.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 350 kJ / 82 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 11 g |
w tym cukry | 11 g |
Białko | 9,6 g |
Sól | 0,06 g |