Pudliszki Przecier pomidorowy 210 g
Udostępnij na FacebookuPrzecier Pomidorowy Pudliszki to idealny dodatek do przygotowania wielu smakowitych sosów, dań warzywnych, mięsnych i rybnych oraz zup. Wystarczy Przecier Pomidorowy Pudliszki oraz Twoje ulubione dodatki, aby powstała pyszna potrawa. Ten prawdziwie pomidorowy smak polubi cała Twoja rodzina.
1 szt - 0,210 kg
Kod kreskowy: 8410066124169
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Zawartość ekstraktu: nie mniej niż 11%
sól
przecier pomidorowy (99%)
Marka
Pudliszki
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Przecier pomidorowy. Produkt pasteryzowany.
Cechy
porcja na raz
bez substancji konserwujących
Opis produktu
Przecier Pomidorowy Pudliszki to idealny dodatek do przygotowania wielu smakowitych sosów, dań warzywnych, mięsnych i rybnych oraz zup. Wystarczy Przecier Pomidorowy Pudliszki oraz Twoje ulubione dodatki, aby powstała pyszna potrawa.
Ten prawdziwie pomidorowy smak polubi cała Twoja rodzina.
Pozostałe informacje
FSC - Mieszany, Tektura, FSC C014047
Przechowywanie
Przechowywać w miejscu suchym, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 41
Szerokość - 64
Wysokość - 86
Rodzaj opakowania
Typ - Karton
Adres producenta
HJ Heinz Polska Sp. z o.o.,
Pudliszki
ul. Fabryczna 7,
63-840 Krobia
Podziel się opinią: 801 190 190
Koszt połączenia według taryfy operatora
www.pudliszki.pl
Adres zwrotny
HJ Heinz Polska Sp. z o.o.,
Pudliszki
ul. Fabryczna 7,
63-840 Krobia
Podziel się opinią: 801 190 190
Koszt połączenia według taryfy operatora
www.pudliszki.pl
Kontakt
HJ Heinz Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Pudliszki,
ul. Fabryczna 7
63-840 Krobia
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Telefon kontaktowy
801 190 190
Adres internetowy
www.pudliszki.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 160 kJ / 38 kcal |
Tłuszcz | 0,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 7,1 g |
w tym cukry | 6,7 g |
Błonnik | 1,0 g |
Białko | 1,6 g |
Sól | 0,25 g |