1 szt - 0,330 litr
Kod kreskowy: 5901713011046
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
przyprawy
soki odtworzone z zagęszczonych soków i przeciery z: buraków ćwikłowych (87%), jabłek (10%), selera naciowego, cytryn, imbiru, czosnku
sól
Marka
Dawtona
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sok z buraków z jabłkiem częściowo z zagęszczonych soków. Produkt pasteryzowany.
Pozostałe informacje
Informacja dla osób chorych na cukrzycę:
WW/100 ml - 0,70
WB/100 ml - 0,03
WT/100 ml - 0,00
WBT/100 ml - 0,03
Dodatkowe informacje
wielka orkiestra świątecznej pomocy
Program Policz się z Cukrzycą
Zalecenia dla alergików
Seler - Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Przed otwarciem wstrząsnąć.
Przechowywanie
Miąższ z warzyw i owoców może powodować naturalne rozwarstwienie soku.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 godzin.
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka
Adres producenta
Dawtona Sp. z o.o.
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
www.dawtona.pl
Adres zwrotny
Dawtona Sp. z o.o.
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
www.dawtona.pl
Kontakt
Dawtona Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 66
Wysokość na półce - 160
Głębokość na półce - 66
Waga od dostawcy
Waga brutto - 510
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 66
Wysokość - 160
Szerokość - 66
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 1 porcję produktu.
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05901713009258
Adres internetowy
www.dawtona.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 ml | Wartość odżywcza w porcji 330 ml (% RWS*) |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 135 kJ / 32 kcal | 446 kJ / 107 kcal (5%) |
Tłuszcz | 0 g | 0 g (0%) |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0 g (0%) |
Węglowodany | 7,0 g | 23 g (9%) |
w tym cukry | 7,0 g | 23 g (26%) |
Błonnik | 0,5 g | 1,7 g - |
Białko | 0,7 g | 2,3 g (5%) |
Sól | 0,48 g | 1,6 g (27%) |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). | ||
Opakowanie zawiera 1 porcję produktu. |