1 szt - 0,016 kg
Kod kreskowy: 5902180190128
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
40 % ryż brązowy
60 % czekolada mleczna (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa)
Tekst dotyczący alergenów
Możliwa obecność orzechów laskowych i glutenu.
Marka
Sonko
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Baton ryżowy w czekoladzie mlecznej.
Cechy
jeden baton to 73 kcal 333 kJ*
ryż brązowy + mleczna czekolada
*Na 100 g: 2061 kJ/492 kcal
Zalecenia dla alergików
Orzechy - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Orzechy laskowe - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości, numer partii i data produkcji - podane na boku opakowania. Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 51
Głębokość - 15
Szerokość - 143
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Sonko Sp. z o.o.
ul. Ryżowa 1,
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce,
Poland
Adres zwrotny
Sonko Sp. z o.o.
ul. Ryżowa 1,
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce,
Poland
Kontakt
Sonko Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Ryżowa 1,
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce,
Poland
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 1 porcję produktu (1 baton).
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g | Wartość odżywcza ~ 16 g¹ |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 2061 kJ / 492 kcal | 333 kJ / 79 kcal |
Tłuszcz, w tym: | 22,3 g | 3,6 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 14,0 g | 2,2 g |
Węglowodany: | 63,7 g | 10,2 g |
- cukry | 32,0 g | 5,1 g |
Błonnik | 1,7 g | <0,5 g |
Białko | 8,2 g | 1,3 g |
Sól | 0,17 g | 0,03 g |
Opakowanie zawiera 1 porcję produktu (1 baton). | ||
¹na porcję. |