1 szt - 0,110 kg
Kod kreskowy: 4820040021737
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
aromaty
substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu
stabilizatory: alginian sodu (ekstrakt z wodorostów), chlorek wapnia, pektyny
nieaktywny ekstrakt z drożdży
olej słonecznikowy
sól
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
bulion rybny (woda, kawałki łososia)
tłuszcz rybny
maltodekstryna
cukier biały
barwnik: węgiel roślinny
substancja zagęszczająca: karboksymetyloceluloza
wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan sodu, inozynian sodu
Marka
Vomond
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Imitacja kawioru jesiotra.
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 1
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed / Numer partii: patrz na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +1 °С do +6 °С z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 70
Wysokość - 49
Szerokość - 70
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
VOMOND,
ul. Pavlika 23,
77304 Kałusz,
Ukraina,
e-mail: vomond95@gmail.com,
www.vomond.com.ua
Adres zwrotny
Nickal Sp. z o.o.
ul. Marywilska 26,
03-228 Warszawa
www.nickal.pl
info@nickal.pl
+48 22 612 68 77
+48 22 612 68 71
Adres kontaktowy
ul. Marywilska 26,
03-228 Warszawa
Kontakt
Nickal Sp. z o.o.
Waga od dostawcy
Waga brutto - 212
Dodatki
Wzmacniacze smaku - Contains
konserwanty - Contains
Colours - Contains
MSG (glutaminian) - Contains
Flavours - Contains
Kraj
Country of Origin - Ukraina
Telefon kontaktowy
+48 22 612 68 77
Email kontaktowy
info@nickal.pl
Adres internetowy
www.nickal.pl
Numer fax
+48 22 612 68 71
Adres importera
Nickal Sp. z o.o.,
ul. Marywilska 26,
03-228 Warszawa,
tel.: +48 22 612 68 77,
fax: +48 22 612 68 71
info@nickal.pl,
www.nickal.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
wartość energetyczna | 103 kJ / 24,6 kcal |
tłuszcz | 0,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
węglowodany | 4,1 g |
w tym cukry | 3,0 g |
białko | 0,25 g |
sól | 4,1 g |