ABRAMCZYK Dorsz Bałtycki Filety Ze Skórą Bez Dodatków 10% 450/500G
Udostępnij na FacebookuABRAMCZYK Dorsz Bałtycki Filety Ze Skórą Bez Dodatków 10% 450/500G
1 op - 0,450 kg
Masa po odsączeniu - 0,450 kg
Kod kreskowy: 5907555216564
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Sposób użycia: po opłukaniu pod bieżącą wodą produkt gotowy do obróbki termicznej: smażyć na rozgrzanym oleju około 10 minut lub gotować we wrzątku około 7 minut.
Kraj pochodzenia głównego składnika
Polska
Opis marketingowy
ABRAMCZYK Dorsz Bałtycki Filety Ze Skórą Bez Dodatków 10% 450/500G
Składniki
Dorsz bałtycki filet z/s 100%
Sposób przechowywania
produkt głęboko mrożony, chronić przed rozmrożeniem
Temperatura przechowywania min - max
poniżej -18 °C
Nazwa producenta
Abramczyk Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,09 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 18 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,1 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,6 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 328 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 77 kcal/100g |
W porcji 100 g | |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,1 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 77 kcal |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,09 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 0 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 328 kJ |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 18 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,6 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 77 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 328 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0,6 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,1 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 0 %RWS |
Zawartość błonnika (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 18 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 0,09 %RWS |