ABRAMCZYK Dorsz Czarny Filety Bez Skóry Bez Dodatków 10% 450/500G
Udostępnij na FacebookuABRAMCZYK Dorsz Czarny Filety Bez Skóry Bez Dodatków 10% 450/500G
1 szt - 0,450 kg
Kod kreskowy: 5907555222015
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Sposób użycia: po opłukaniu pod bieżącą wodą produkt gotowy do obróbki termicznej: smażyć na rozgrzanym oleju około 10 minut lub gotować we wrzątku około 7 minut.
Kraj pochodzenia głównego składnika
Islandia, Norwegia, Wyspy Owcze
Opis marketingowy
ABRAMCZYK Dorsz Czarny Filety Bez Skóry Bez Dodatków 10% 450/500G
Składniki
Dorsz czarny filet b/s 100%
Sposób przechowywania
produkt głęboko mrożony, chronić przed rozmrożeniem
Temperatura przechowywania min - max
poniżej -18 °C
Nazwa producenta
Abramczyk Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,36 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 19,4 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,3 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 1,09 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 370 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 87 kcal/100g |
W porcji 100 g | |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 87 kcal |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,3 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 0 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 19,4 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,36 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 1,09 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 370 kJ |