1 szt - 0,314 kg
Kod kreskowy: 5900919017357
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sól
papryka ostra 3%
papryka 82%
czosnek
ocet spirytusowy
bakłażan 10%
olej słonecznikowy
Marka
Rolnik
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasta paprykowo-bakłażanowa ostra. Produkt pasteryzowany.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Szkło - powszechnie recyklingowane
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 100
Szerokość - 85
Głębokość - 75
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
Firma Handlowa Rolnik Sp. Jawna
ul. Przelotowa 7
43-190 Mikołów
Adres zwrotny
Firma Handlowa Rolnik Sp. Jawna
ul. Przelotowa 7
43-190 Mikołów
www.rolnik.pl
Adres kontaktowy
ul. Przelotowa 7
43-190 Mikołów
Kontakt
Firma Handlowa Rolnik Sp. Jawna
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 15 sugerowanych porcji produktu.
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Kraj pochodzenia: Macedonia
Adres internetowy
www.rolnik.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | produktu na 100 g | na porcję 20 g | %* na porcję |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 361 kJ / 87 kcal | 72 kJ / 17 kcal | 1% |
Tłuszcz | 4,2 g | 0,8 g | 1% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g | 0,1 g | 1% |
Węglowodany | 8,3 g | 1,7 g | 1% |
w tym cukry | 4,3 g | 0,9 g | 1% |
Białko | 1,7 g | <0,5 g | 1% |
Sól | 1,8 g | 0,36 g | 6% |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
Opakowanie zawiera 15 sugerowanych porcji produktu. |