Alpro Produkt sojowy w stylu skyr o smaku wanilii 150 g
Udostępnij na FacebookuŹródło wapnia Naturalnie niska zawartość tłuszczu i kwasów nasyconych Bogaty w białko roślinne Źródło witamin B2, B12 i D2 Zawiera żywe kultury bakterii 100 % roślinny Naturalnie nie zawiera laktozy Bezglutenowy Soja wolna od modyfikacji genetycznych Mmm… tak pysznie kremowy i gęsty! Alpro w Stylu Skyr o smaku waniliowym łączy w sobie kultury bakterii jogurtowych i aksamitną konsystencję o pysznym smaku. Produkujemy go w 100 % na bazie roślin, z soi wolnej od modyfikacji genetycznych. Nie zawiera laktozy i glutenu. Jest źródłem wapnia i witamin D2, B2 i B12. Dodaj go do swojego śniadania i ciesz się pysznym początkiem dnia!
1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5411188140221
Dodatkowe informacje
Producent
Alpro
Alpro. Roślinnie, zawsze pysznie!
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać orzechy (nie zawiera orzeszków ziemnych). Produkt bezglutenowy. Naturalnie nie zawiera laktozy.
Składniki
sok z marchwi zagęszczony
witaminy B12, B2, D2
wapń
kultury jogurtowe (S. thermophilus, L. bulgaricus)
sól morska
cukier
przeciwutleniacze (mieszanina tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego)
baza sojowa (91,5 %) (woda, obłuszczone ziarno soi (13,9 %))
stabilizator (pektyny)
regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu, kwas jabłkowy)
naturalny aromat
zmielone ekstrahowane laski wanilii (0,02 %)
naturalny aromat waniliowy z innymi naturalnymi aromatami
Marka
Alpro
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Produkt sojowy z żywymi kulturami bakterii, o smaku waniliowym, z wapniem i witaminami.
Cechy
bogaty w białko roślinne
naturalnie niska zawartość tłuszczu
100 % roślinny z żywymi kulturami bakterii
wyprodukowano z soi
Opis produktu
Źródło wapnia
Naturalnie niska zawartość tłuszczu i kwasów nasyconych
Bogaty w białko roślinne
Źródło witamin B2, B12 i D2
Zawiera żywe kultury bakterii
100 % roślinny
Naturalnie nie zawiera laktozy
Bezglutenowy
Soja wolna od modyfikacji genetycznych
Mmm… tak pysznie kremowy i gęsty! Alpro w Stylu Skyr o smaku waniliowym łączy w sobie kultury bakterii jogurtowych i aksamitną konsystencję o pysznym smaku. Produkujemy go w 100 % na bazie roślin, z soi wolnej od modyfikacji genetycznych. Nie zawiera laktozy i glutenu. Jest źródłem wapnia i witamin D2, B2 i B12. Dodaj go do swojego śniadania i ciesz się pysznym początkiem dnia!
O marce
Alpro. Roślinnie, zawsze pysznie!
Dodatkowe informacje
Więcej szczegółów na stronie internetowej www.alpro.com.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Nie zawiera
Soja - Zawiera
Orzechy - Może zawierać
Orzeszki ziemne - Nie zawiera
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 7
Min. temp. °C - 1
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +7 °C.
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Danone sp. z o.o.,
ul. Bobrowiecka 8,
00-728 Warszawa
801 331 133
info.polska@alpro.com
Adres zwrotny
Danone sp. z o.o.,
ul. Bobrowiecka 8,
00-728 Warszawa
801 331 133
info.polska@alpro.com
Adres kontaktowy
ul. Bobrowiecka 8,
00-728 Warszawa
Kontakt
Danone sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
Bogaty w białko roślinne
Naturalnie niska zawartość tłuszczu
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 95
Wysokość na półce - 48
Szerokość na półce - 95
Waga od dostawcy
Waga brutto - 159
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 95
Szerokość - 95
Wysokość - 48
Informacje dot. stylu życia
Bez laktozy
Bezglutenowy
Produkt odpowiedni dla wegan
Dodatki
Additives - Contains
Flavours - Contains
Kraj
Country of Origin - Belgia
Telefon kontaktowy
801 331 133
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05411188140238
Email kontaktowy
info.polska@alpro.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Energia | 323 kJ / 77 kcal |
Tłuszcz | 3,0 g |
w tym kwasy nasycone | 0,5 g |
Węglowodany | 6,8 g |
w tym cukry | 6,5 g |
Błonnik | 1,1 g |
Białko | 5,1 g |
Sól | 0,24 g |
Witaminy: | |
- D2 | 0,75 µg* |
- ryboflawina (B2) | 0,21 mg* |
- B12 | 0,38 µg* |
Składniki mineralne: | |
- wapń | 120 mg* |
* = 15 % referencyjnych wartości spożycia |