1 szt - 0,040 kg
Kod kreskowy: 8594006668330
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
substancja żelująca: bio agar
bio cukier
bio kurkuma mielona
naturalny aromat
bio sproszkowany burak czerwony
Marka
Amylon
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Galaretka o smaku pomarańczowym, produkt bezglutenowy, ekologiczny, w proszku.
Cechy
produkt bezglutenowy, ekologiczny
Pozostałe informacje
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - CZ-BIO-001, Rolnictwo UE/spoza UE
Znak przekreślonego kłosa - CZ-101-022
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przygotowania:
1. Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać.
2. Gotować przez 1 - 2 minuty, cały czas mieszając.
3. Odstawić do lodówki,aby galaretka stężała.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu.
Chronić przed światłem
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 9
Wysokość - 150
Szerokość - 99
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Amylon, a.s.,
Švermova 117,
580 01 Havlíčkův Brod,
Republika Czeska
www.amylon.cz
Zakład:
Ronov nad Sázavou,
582 22 Přibyslav,
Republika Czeska
Adres zwrotny
Amylon, a.s.,
Švermova 117,
580 01 Havlíčkův Brod,
Republika Czeska
www.amylon.cz
Kontakt
Amylon, a.s.
Adres kontaktowy
Švermova 117,
580 01 Havlíčkův Brod,
Republika Czeska
Informacje dot. stylu życia
Organiczne
Bezglutenowy
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
opakowanie zawiera 2 porcje
Adres internetowy
www.amylon.cz
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g produktu sypkiego | Wartość odżywcza po przygotowaniu *(ok. 125 g) | % RWS na porcję** |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1574 kJ / 370 kcal | 372 kJ / 64 kcal | 4 |
Tłuszcz | 0 g | 0 g | 0 |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0 g | 0 |
Węglowodany | 92 g | 16 g | 6 |
W tym cukry | 92 g | 16 g | 17 |
Białko | <0,5 g | 0 g | 2 |
Sól | 0 g | 0 g | 0 |
* produkt wytworzono według przepisu, opakowanie zawiera 2 porcje (1 porcja = 125 g gotowego produktu) | |||
** referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |