Appetita Liść laurowy 6 g
Udostępnij na FacebookuCzy wiesz że... Liście laurowe należy usunąć z potrawy przed podaniem, ponieważ są twarde i nadają jej zbyt silny smak.
1 szt - 0,006 kg
Kod kreskowy: 5902795003066
Dodatkowe informacje
Producent
Appetita
Wypróbuj również
Appetita Przyprawa do piernika
Appetita Cynamon mielony
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać gluten, gorczycę, seler, soję, mleko i jaja.
Marka
Appetita
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Liść laurowy
Cechy
system utrzymania aromatu - specjalne wielowarstwowe szczelne opakowanie gwarantuje utrzymanie aromatu!
Opis produktu
Czy wiesz że...
Liście laurowe należy usunąć z potrawy przed podaniem, ponieważ są twarde i nadają jej zbyt silny smak.
O marce
Wypróbuj również
Appetita Przyprawa do piernika
Appetita Cynamon mielony
Dodatkowe informacje
Polecam, Ewa Wachowicz
smakistyl.pl
Gotuj smacznie, jedz stylowo
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 10
Wysokość - 158
Szerokość - 130
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Colian Sp. z o.o.
ul. Zdrojowa 1
62-860 Opatówek
Adres zwrotny
Colian Sp. z o.o.
ul. Zdrojowa 1
62-860 Opatówek
www.appetita.pl
www.colian.pl
Kontakt
Colian sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Zdrojowa 1
62-860 Opatówek
Przepisy
Przygotuj:
800 g fileta dorsza ze skórą (4 kawałki), 100 g masła, 1 małą marchewkę, 1 mały korzeń pietruszki, 2 laski selera naciowego, 1 czerwoną cebulę, 2 łyżki miodu, sok z ½ cytryny, sól
Dorsz pieczony w papilocie
Warzywa pokrój w plastry o grubości 1 cm. Na patelni rozgrzej miód. Dodaj do niego warzywa i podduś. Dodaj sok z cytryny, sól, pieprz i gałkę muszkatołową. Na arkuszach papieru do pieczenia ułóż 4 porcje warzyw, a na tym rybę, skórą do góry. Na skórze ułóż po 3 listki liścia laurowego i po kawałku masła. Zawiń wszystko w szczelny pakiecik i wstaw do piekarnika rozgrzanego do temperatury 200 st. C na 15 minut. Wyłóż papiloty na talerz i podaj, rozrywając papier.
Produkty Appetita:
- Liść laurowy
- Gałka muszkatołowa mielona
- Pieprz czarny mielony
Adres internetowy
www.colian.pl
www.appetita.pl