1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 8003740067342
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
makaron (72 %): semolina - mąka z pszenicy durum, jaja z chowu ściółkowego (19.4 % w makaronie)
nadzienie (28 %): bułka tarta (mąka pszenna, sól), ser ricotta (29.5 % nadzienia) (mleko, serwatka z mleka, sól), olej słonecznikowy, aromaty, sól, grzyby w proszku (3 % nadzienia), przyprawy
Tekst dotyczący alergenów
Alergeny: Zawiera: pszenicę, jaja i mleko. Może zawierać soję i gorczycę.
Marka
Arrighi
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron jajeczny z pszenicy durum z nadzieniem grzybowym.
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Mleko - Zawiera
Gorczyca - Może zawierać
Jaja - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze pokojowej, z dala od źródeł ciepła i bezpośredniego światła słonecznego
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 111
Głębokość - 57
Wysokość - 157
Informacje o recyklingu
Torba - Nadające się do recyklingu
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Wyprodukowano dla
Pasta Berruto S.p.A.
Via Sommariva,
139/141-10022 Carmagnola (TO)
Italy
Tel +39/011 9713943
www.pastaberruto.it
Adres zwrotny
Pasta Berruto S.p.A.
Via Sommariva,
139/141-10022 Carmagnola (TO)
Italy
www.pastaberruto.it
+39/011 9713943
Kontakt
Pasta Berruto S.p.A.
Adres kontaktowy
Via Sommariva,
139/141-10022 Carmagnola (TO)
Italy
Waga od dostawcy
Gross Weight - 256
Dodatki
Smaki / Aromaty - Zawiera
Telefon kontaktowy
+39/011 9713943
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Adres internetowy
www.pastaberruto.it
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1512 kJ / 358 kcal |
Tłuszcz | 7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3 g |
Węglowodany | 58 g |
w tym cukry | 1,9 g |
Błonnik | 3,6 g |
Białko | 14 g |
Sól | 2,1 g |