Aryzta Bagietka z masłem i ziołami 175g
Udostępnij na FacebookuPieczywo pszenne z nacięciami wypełnionymi nadzieniem (15%) z masłem i ziołami, wstępnie podpieczone, schłodzone, pakowane w atmosferze ochronnej.
1 szt - 0,175 kg
Kod kreskowy: 5901752109544
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Wyjąć bagietkę z opakowania. Następnie piec w uprzednio nagrzanym piekarniku przez 10 - 12 minut w temperaturze 180 0C w piekarniku z termoobiegiem, a w 200 oC w piekarniku bez termoobiegu. Czas pieczenia zależy od pożądanego stopnia zarumienienia i typu piekarnika.
Kraj pochodzenia głównego składnika
Polska
Opis marketingowy
Pieczywo pszenne z nacięciami wypełnionymi nadzieniem (15%) z masłem i ziołami, wstępnie podpieczone, schłodzone, pakowane w atmosferze ochronnej.
Składniki
mąka PSZENNA, woda, masło 12 %, zakwas PSZENNY (mąka PSZENNA, woda), drożdże, sól, zioła (natka pietruszki, lubczyk), przyprawy (cebula, czosnek, pieprz czarny), mąka ŻYTNIA, słód JĘCZMIENNY, ekstrakt ze słodu JĘCZMIENNEGO, gluten PSZENNY, skrobia modyfikowana, maślanka w proszku (z MLEKA), cukier, aromaty, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
4 - 10 °C
Nazwa producenta
ARYZTA POLSKA Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 1,6 g |
Zawartość białek | 8,2 g |
Cukry | 3,2 g |
Zawartość węglowodanów | 44 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 6,9 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 10 g |
Wartość energetyczna kJ | 1277 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 304 kcal |