1 szt - 0,035 kg
Kod kreskowy: 5900749631822
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
aromaty
izolat białka sojowego
izolat białek mleka MPI 32 %
witaminy: A, C, D, tiamina (B1), ryboflawina (B2), B6, B12
olej palmowy
magnez
pasta z prażonych orzeszków arachidowych
błonnik akacjowy
substancja utrzymująca wilgoć: glicerol
emulgator: lecytyny
substancja słodząca: maltitole
wanilia w proszku 0,16 %
sól
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać gluten, orzechy oraz nasiona sezamu.
Marka
Bakalland
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Baton proteinowy z dodatkiem wanilii, wzbogacony w witaminy: A, C, D, B1, B2, B6, B12 oraz magnez. Zawiera substancje słodzące.
Opis alternatywny
Supplier Preferred Product Name - Bakalland Protein baton waniliowy 35 g
Cechy
7 witamin i magnez
bez dodatku cukrów
białka mleka MPI
Dobra i polska firma
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Orzeszki ziemne - Zawiera
Sezam - Może zawierać
Orzechy - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed / nr partii z boku opakowania.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 45
Głębokość - 12
Szerokość - 125
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
BAKALLAND S.A.
00-446 Warszawa,
ul. Fabryczna 5,
www.bakalland.pl,
serwis.konsumenta@bakalland.pl
Adres zwrotny
BAKALLAND S.A.
00-446 Warszawa,
ul. Fabryczna 5,
www.bakalland.pl,
serwis.konsumenta@bakalland.pl
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Kontakt
BAKALLAND S.A.
Adres kontaktowy
00-446 Warszawa,
ul. Fabryczna 5,
Informacje dot. stylu życia
Bez dodatku cukru
Dodatki
Flavours - Contains
Substancje słodzące - Contains
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Email kontaktowy
serwis.konsumenta@bakalland.pl
Adres internetowy
www.bakalland.pl
Oświadczenia dotyczące bezpieczeństwa
Nadmierne spożycie może powodować efekt przeczyszczający
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu W 100 g | Wartość odżywcza produktu W porcji 35 g | %RWS* w 35 g |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1453 kJ/ 345 kcal | 520 kJ/ 123 kcal | 6 % |
Tłuszcz | 10 g | 3,6 g | 5 % |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,4 g | 2,2 g | 11 % |
Węglowodany | 24 g | 8,5 g | 3 % |
- w tym cukry | 0,6 g | 0,2 g | 0 % |
Błonnik | 1,5 g | 0,5 g | - |
Białko | 39 g | 14 g | 28 % |
Sól | 1,65 g | 0,58 g | 10 % |
Witaminy i składniki mineralne | W 100 g | W porcji 35 g | %RWS* w 35 g |
Witamina A | 349 µg (43 %*) | 122 µg | 15 % |
Witamina D | 2,2 µg (43 %*) | 0,76 µg | 15 % |
Witamina C | 34 mg (43 %*) | 12 mg | 15 % |
Tiamina (Wit. B1) | 0,49 mg (43 %*) | 0,17 mg | 15 % |
Ryboflawina (Wit. B2) | 0,60 mg (43 %*) | 0,21 mg | 15 % |
Witamina B6 | 0,60 mg (43 %*) | 0,21 mg | 15 % |
Witamina B12 | 1,1 µg (43 %*) | 0,38 µg | 15 % |
Magnez | 163 mg (43 %*) | 57 mg | 15 % |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal) | |||
Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu |