1 szt - 0,140 kg
Kod kreskowy: 5900197022548
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko Bio
mleko zagęszczone odtłuszczone Bio
Marka
Bakoma
Cechy
produkt rolnictwa ekologicznego
tylko mleko, kultury bakterii
Pozostałe informacje
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo UE
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 75
Głębokość - 75
Wysokość - 73
Rodzaj opakowania
Typ - Cup/Tub/Bowl
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia: 801 340 600
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Waga od dostawcy
Waga brutto - 156
Informacje dot. stylu życia
Organiczne
Telefon kontaktowy
Infolinia: 801 340 600
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Recykling - pozostały tekst
Dbaj o środowisko wyrzuć osobno kubek i owijkę
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 266 kJ/63 kcal |
Tłuszcz | 2,0 g |
w tym kwasy nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 6,8 g |
w tym cukry | 6,8 g |
Białko | 4,5 g |
Sól | 0,13 g |