1 szt - 0,140 kg
Kod kreskowy: 5900197022418
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko Bio
jagody Bio 13 %
śmietanka Bio
mleko zagęszczone odtłuszczone Bio
cukier trzcinowy Bio
Marka
Bakoma
Cechy
produkt rolnictwa ekologicznego
prosty skład! jogurt, owoce, cukier trzcinowy
Pozostałe informacje
Rolnictwo ekologiczne z UE / spoza UE - PL-EKO-07, Rolnictwo UE / spoza UE
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +6 ℃.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 75
Wysokość - 73
Głębokość - 75
Rodzaj opakowania
Typ - Cup/Tub/Bowl
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Infolinia:
801 340 600
www.bakoma.pl
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia: 801 340 600
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Waga od dostawcy
Waga brutto - 148
Informacje dot. stylu życia
Organiczne
Telefon kontaktowy
Infolinia: 801 340 600
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Recykling - pozostały tekst
Dbaj o środowisko wyrzuć osobno kubek i owijkę
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 373 kJ / 89 kcal |
Tłuszcz | 2,5 g |
w tym kwasy nasycone | 1,8 g |
Węglowodany | 12,9 g |
w tym cukry | 12,0 g |
Białko | 3,5 g |
Sól | 0,10 g |