Baton Frupp Wiśnia 10g
Udostępnij na FacebookuCHRUPIĄCE OWOCE WIŚNI, LIOFILIZOWANY BATON WIŚNIOWY, PYSZNA I ZDROWA PRZEKĄSKA.
1 szt - 0,010 kg
Kod kreskowy: 5900038003071
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
Polska
Opis marketingowy
CHRUPIĄCE OWOCE WIŚNI, LIOFILIZOWANY BATON WIŚNIOWY, PYSZNA I ZDROWA PRZEKĄSKA.
Składniki
wiśnie 30%, zagęszczone soki owocowe ( ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron ), trehaloza, maltodekstryna,substancja żelująca pektyny.
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
15 - 25 °C
Nazwa producenta
Celiko S.A.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,03 g |
Zawartość białek | 2,2 g |
Zawartość błonnika | 29 g |
Skrobia | 0 g |
Alkohole wielowodorotlenowe - poliole | 0 g |
Cukry | 49 g |
Zawartość węglowodanów | 65 g |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone | 0,8 g |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1 g |
Wartość energetyczna kJ | 1408 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 335 kcal |
W porcji 10 g | |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 141 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,1 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,2 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 2,9 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (skrobia) | 0 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) | 0 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 4,9 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 6,5 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) | 0,08 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 34 kcal |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) | 0 g |