Beskidzkie Bajgle z makiem 200g
Udostępnij na FacebookuBeskidzkie Bajgle z makiem to połączenie tradycyjnego smaku z dodatkiem chrupiącego maku. Łączą w sobie wspaniały smak z wartościami odżywczymi zawartymi w maku. Idealne jako mała przyjemność w czasie pracy!
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5907029011374
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Beskidzkie Bajgle z makiem to połączenie tradycyjnego smaku z dodatkiem chrupiącego maku. Łączą w sobie wspaniały smak z wartościami odżywczymi zawartymi w maku. Idealne jako mała przyjemność w czasie pracy!
Składniki
mąka pszenna, nasiona maku (8%), olej roślinny rzepakowy, cukier, sól, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu; regulator kwasowości: wodorotlenek sodu.
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
5 - 25 °C
Nazwa producenta
AKSAM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli | 1,1 g |
| Zawartość białek | 9 g |
| Zawartość błonnika | 2,7 g |
| Cukry | 7,8 g |
| Zawartość węglowodanów | 61 g |
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 7,1 g |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 11 g |
| Wartość energetyczna kJ | 1619 kJ |
| Wartość energetyczna kcal | 384 kcal |
| W porcji 30 g | |
| Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 115 kcal |
| Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 2,7 g |
| Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,8 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 2,3 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji | 18 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 2,1 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 3,3 g |
| Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 486 kJ |
| Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,33 g |
| % RWS* w porcji | |
| Wartość energetyczna kcal (energia) | 6 %RWS |
| Wartość energetyczna kJ | 6 %RWS |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 5 %RWS |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 11 %RWS |
| Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 7 %RWS |
| Zawartość węglowodanów (cukry) | 3 %RWS |
| Zawartość białek (ogólnie) | 5 %RWS |
| Zawartość soli (ogólnie) | 6 %RWS |
