1 szt
Kod kreskowy: 5900123001234
Dodatkowe informacje
Producent
Białuty
Oryginalna, niezmieniana od ponad 50 lat receptura oraz specjalnie dobrane składniki dają wyrazisty smak i aromat naszego majonezu.
Składniki
woda
olej rzepakowy
żółtka jaj kurzych
musztarda (ocet spirytusowy, woda, cukier, gorczyca, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przyprawy)
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać: mleko.
Marka
Białuty
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Majonez stołowy.
Cechy
ze świeżych jaj od kur z wolnego wybiegu
bez konserwantów
produkt bezglutenowy
Doceń polskie
Q Jakość Tradycja - Mazowieckie
O marce
Oryginalna, niezmieniana od ponad 50 lat receptura oraz specjalnie dobrane składniki dają wyrazisty smak i aromat naszego majonezu.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Może zawierać
Jaja - Zawiera
Gorczyca - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 20
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data na wieczku. Przechowywać w temperaturze od 2°C do 20°C w miejscach suchych, czystych, zacienionych lub oświetlonych światłem rozproszonym, a po otwarciu słoika w lodówce nie dłużej niż 2 tygodnie.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 119
Głębokość - 71
Szerokość - 71
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Białuty Sp. z o.o.
Białuty 34,
05-870 Błonie
tel./fax (22) 725-44-51
www.bialuty.com.pl
e-mail: sekretariat@bialuty.com.pl
Adres zwrotny
Białuty Sp. z o.o.
Białuty 34,
05-870 Błonie
tel./fax (22) 725-44-51
www.bialuty.com.pl
e-mail: sekretariat@bialuty.com.pl
Adres kontaktowy
Białuty 34,
05-870 Błonie
Kontakt
Białuty Sp. z o.o.
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Telefon kontaktowy
(22) 725-44-51
Email kontaktowy
sekretariat@bialuty.com.pl
Adres internetowy
www.bialuty.com.pl
Numer fax
(22) 725-44-51
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 2858 kJ/694 kcal |
tłuszcz | 74 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,4 g |
węglowodany | 5,4 g |
w tym cukry | 2,4 g |
białko | 1,1 g |
sól | 0,71 g |