Bielmar Mleczny smak Tłuszcz roślinny 250 g
Udostępnij na FacebookuProdukt do pieczenia, gotowania, smażenia, smarowana oraz innych zastosowań kulinarnych.
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5900229010116
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
oleje roślinne (palmowy; słonecznikowy i rzepakowy w zmiennych proporcjach)
emulgatory (mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, lecytyny słonecznikowe)
mleko ukwaszone płynne (3 %)
barwnik (karoteny)
woda
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
witaminy (A i D)
sól (0,4 %)
Zawartość tłuszczu: 70 %
Marka
Bielmar
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Tłuszcz roślinny 70 %.
Cechy
bez mleka w proszku
bez substancji konserwujących
Polski Producent
Opis produktu
Produkt do pieczenia, gotowania, smażenia, smarowana oraz innych zastosowań kulinarnych.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 10
Min. temp. °C - 4
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości i numer partii produkcyjnej wydrukowano na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze: +4 °C do +10 °C.
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 94
Głębokość - 40
Wysokość - 73
Rodzaj opakowania
Typ - Owijka
Adres producenta
Zakłady Tłuszczowe Bielmar Sp. z o.o.
ul. Sempołowskiej 63
43-300 Bielsko-Biała
www.bielmar.pl
Adres zwrotny
Zakłady Tłuszczowe Bielmar Sp. z o.o.
ul. Sempołowskiej 63
43-300 Bielsko-Biała
www.bielmar.pl
Kontakt
Zakłady Tłuszczowe Bielmar Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Sempołowskiej 63
43-300 Bielsko-Biała
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Barwniki - Zawiera
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 84 - Papier i tektura/plastik/aluminium
Adres internetowy
www.bielmar.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 2590 kJ / 630 kcal |
Tłuszcz | 70 g |
w tym kwasy nasycone | 30 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0,40 g |
Witamina A | 600 µg (75 %*) |
Witamina D | 5,0 µg (100 %*) |
Witamina E | 10 mg (83 %*) |
* -% dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin (dla osób dorosłych) |