Bielmar Zwykła Margaryna o zmniejszonej zawartości tłuszczu 250 g
Udostępnij na FacebookuProdukt do smażenia, pieczenia, gotowania, smarowania oraz innych zastosowań kulinarnych.
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5900229011410
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
aromaty
barwnik (karoteny)
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, lecytyny słonecznikowe)
witaminy (A i D)
sól (0,24 %)
oleje roślinne (palmowy; słonecznikowy i rzepakowy w zmiennych proporcjach)
woda
Zawartość tłuszczu: 60 %
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać mleko.
Marka
Bielmar
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Margaryna o zmniejszonej zawartości tłuszczu (60 %).
Cechy
do smażenia, pieczenia i gotowania
bez laktozy
bez substancji konserwujących
Polski Producent
Opis produktu
Produkt do smażenia, pieczenia, gotowania, smarowania oraz innych zastosowań kulinarnych.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 4
Maks. temp. °C - 10
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości i numer partii produkcyjnej wydrukowano na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze: +4°C do +10°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 71
Szerokość - 94
Głębokość - 39
Rodzaj opakowania
Typ - Owijka
Adres producenta
Zakłady Tłuszczowe Bielmar Sp. z o.o.
ul. Sempołowskiej 63
43-300 Bielsko-Biała
www.bielmar.pl
Adres zwrotny
Zakłady Tłuszczowe Bielmar Sp. z o.o.
ul. Sempołowskiej 63
43-300 Bielsko-Biała
www.bielmar.pl
Kontakt
Zakłady Tłuszczowe Bielmar Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Sempołowskiej 63
43-300 Bielsko-Biała
Informacje dot. stylu życia
O obniżonej zawartości tłuszczu
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Adres internetowy
www.bielmar.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 2220 kJ / 540 kcal |
Tłuszcz | 60 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 25 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0,24 g |
Witamina A | 600 µg (75 %*) |
Witamina D | 5,0 µg (100 %*) |
Witamina E | 11 mg (92 %*) |
*- % dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin (dla osób dorosłych) |