Bomboniera SWEET MOMENTS 195g BARON
Udostępnij na FacebookuMieszanka pralin czekoladowych z delikatnymi kremami o smakach : karmelowym, kawowym , rumowym , orzechowym
1 szt - 0,195 kg
Kod kreskowy: 5901669487964
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Mieszanka pralin czekoladowych z delikatnymi kremami o smakach : karmelowym, kawowym , rumowym , orzechowym
Składniki
Cukier, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, shea, rzepakowy, sojowy, słonecznikowy, kokosowy) częściowo utwardzony w zmiennych proporcjach, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku odtłuszczone, MLEKO w proszku pełne, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), emulgatory (lecytyny (Z SOI), E476), aromaty. Czekolada: masa kakaowa minimum 40%. OPRÓCZ TŁUSZCZU KAKAOWEGO ZAWIERA TŁUSZCZE ROŚLINNE. Może zawierać ORZESZKI ARACHIDOWE, ORZECHY, JAJA I ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN.
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
12 - 18 °C
Nazwa producenta
MILLANO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆIĄ S.K.A
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,08 g |
Zawartość białek | 3,8 g |
Zawartość błonnika | 4,9 g |
Cukry | 51 g |
Zawartość węglowodanów | 53 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 34 g |
Wartość energetyczna kJ | 542 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 2258 kcal |
W porcji 9,75 g | |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 5 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1,8 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 3,3 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 53 kJ |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,4 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,01 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 5,1 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 3 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 3 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 5 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 9 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 6 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 1 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 0 %RWS |