1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 3083681058833
Dodatkowe informacje
Producent
Bonduelle
Ciesz się smakiem i jakością warzyw Bonduelle w zupie, którą przygotujesz tak jak lubisz! Spróbuj w postaci zupy z kawałkami warzyw lub w zupie-krem.
Spróbuj także
Bonduelle Zupa-krem dyniowa
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać śladowe ilości selera.
Składniki
fasolka szparagowa zielona (18%)
cukinia (40%)
groszek (24%)
brokuł (18%)
Marka
Bonduelle
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mieszanka warzyw. Produkt głęboko mrożony: Zupa-krem z zielonych warzyw.
Cechy
możesz zmiksować na krem
porcja zupy dla 4 osób, porcja kremu dla 3 osób
3 minuty i gotowe
wysoka zawartość błonnika
O marce
Ciesz się smakiem i jakością warzyw Bonduelle w zupie, którą przygotujesz tak jak lubisz! Spróbuj w postaci zupy z kawałkami warzyw lub w zupie-krem.
Spróbuj także
Bonduelle Zupa-krem dyniowa
Dodatkowe informacje
Znajdź więcej pomysłów na obiad na www.warzywneinspiracje.pl
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Chronić przed rozmrożeniem!
Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia!
Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny; w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 35
Szerokość - 200
Wysokość - 250
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Bonduelle Polska S.A.,
ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
infolinia 0 801 372 032
Opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną
www.bonduelle.pl
Adres zwrotny
Bonduelle Polska S.A.,
ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
infolinia 0 801 372 032
Opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną
www.bonduelle.pl
Kontakt
Bonduelle Polska S.A.
Adres kontaktowy
ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
Oświadczenia żywieniowe
wysoka zawartość błonnika
Przepisy
Przepis podstawowy
Składniki:
bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, śmietana 30% - 1 szklanka, sól, pieprz.
Przygotowanie:
1. Gotujemy bulion
2. Do gotującego się bulionu wrzucamy warzywa z opakowania i gotujemy 3 minuty
3. Dodajemy śmietanę
4. Miksujemy i doprawiamy wg uznania
Zupę można udekorować grzankami.
Zupa z boczkiem i makaronem
Składniki:
bulion warzywny - 0,7 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, pokrojony w kosteczkę boczek - 150 g, drobny makaron, sok z cytryny - łyżka, koperek, sól, pieprz.
Przygotowanie:
1. Gotujemy bulion warzywny
2. Zawartość opakowania podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut
3. Całość zalewamy bulionem
4. Oddzielnie podsmażamy boczek
5. Dodajemy koperek, sok z cytryny i chwilę gotujemy
6. Do podania posypujemy podsmażonym boczkiem i dodajemy ugotowany makaron
Krem z gruszką
Składniki:
bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, gruszka, ser z niebieską pleśnią, sok z cytryny - łyżka, śmietana 30% - 1/3 szklanki, masło lub oliwa - do smażenia, sól, pieprz.
Przygotowanie:
1. Gotujemy bulion warzywny
2. Zawartość opakowania i pokrojoną gruszkę podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut
3. Dodajemy pokruszony ser i sok z cytryny
4. Całość zalewamy bulionem
5. Chwilę gotujemy i na koniec dodajemy śmietanę
6. Całość miksujemy na krem
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Telefon kontaktowy
infolinia 0 801 372 032
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Kraj pochodzenia: Polska
Adres internetowy
www.bonduelle.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | produktu w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 142 kJ - 34 kcal |
Tłuszcz | 0.4 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 0.1 g |
Węglowodany | 4.0 g |
w tym cukry | 2.3 g |
Błonnik | 2.9 g |
Białko | 2.1 g |
Sól* | 0.05 g |
*Zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu. |