1 szt - 0,175 kg
Kod kreskowy: 5901752109544
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Wyjąć bagietkę z opakowania. Następnie piec w uprzednio nagrzanym piekarniku przez 10-12min.w temperaturze 180ºC w piekarniku z termoobiegiem, a w 200ºC w piekaniku bez termoobiegu. Czas pieczenia zależy od pożądanego stopnia zarumienienia i typu piekarnika
Kraj pochodzenia głównego składnika
Unia Europejska
Składniki
mąka PSZENNA, woda, MASŁO 12%*, drożdże, sól, natka pietruszki 1,2%*, mąka ŻYTNIA, cebula, czosnek 0,4%*, GLUTEN PSZENNY, skrobia modyfikowana, maślanka w proszku (z MLEKA), oregano 0,03%, cukier, pieprz, szczypiorek 0,02%*, koperek 0,02%*, aromaty, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, dioctan sodu.* w nadzieniu
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
4 - 10 °C
Nazwa producenta
ARYZTA POLSKA Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 1,14 g |
Zawartość białek | 7,6 g |
Zawartość błonnika | 2,3 g |
Cukry | 1,9 g |
Zawartość węglowodanów | 45 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 7,2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 11 g |
Wartość energetyczna kJ | 1334 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 318 kcal |