Bread Basket Bagietka z masłem i ziołami 175g
Udostępnij na FacebookuChrupiąca półbagietka pszenna z nacięciami, z nadzieniem na bazie masła z dodatkiem ziół i czosnku
1 szt - 0,175 kg
Kod kreskowy: 5901752109544
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Wyjąć bagietkę z opakowania. Następnie piec w uprzednio nagrzanym piekarniku przez 10-12min.w temperaturze 180ºC w piekarniku z termoobiegiem, a w 200ºC w piekaniku bez termoobiegu. Czas pieczenia zależy od pożądanego stopnia zarumienienia i typu piekarnika
Kraj pochodzenia głównego składnika
Unia Europejska
Opis marketingowy
Chrupiąca półbagietka pszenna z nacięciami, z nadzieniem na bazie masła z dodatkiem ziół i czosnku
Składniki
mąka PSZENNA, woda, MASŁO 12%*, drożdże, sól, natka pietruszki 1,2%*, mąka ŻYTNIA, cebula, czosnek 0,4%*, GLUTEN PSZENNY, skrobia modyfikowana, maślanka w proszku (z MLEKA), oregano 0,03%, cukier, pieprz, szczypiorek 0,02%*, koperek 0,02%*, aromaty, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, dioctan sodu.* w nadzieniu
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
4 - 10 °C
Nazwa producenta
ARYZTA POLSKA Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,14 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 7,6 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 2,3 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 1,9 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 45 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 7,2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 11 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 1334 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 318 kcal/100g |