1 szt - 0,900 litr
Kod kreskowy: 8712100696152
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
MLEKO pełne w proszku
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (2,5%)
miazga kakaowa
syrop glukozowy
odtłuszczone MLEKO w proszku
odtworzone odtłuszczone MLEKO
olej kokosowy
aromaty
preparat serwatkowy (MLEKO)
stabilizatory (mączka chleba świętojańskiego, guma guar, karagen)
glukoza
cukier
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, polirycynooleinian poliglicerolu, fosfatydy amonu)
syrop glukozowo-fruktozowy
pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH (1,5%)
tłuszcz kakaowy
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać soję, inne orzechy.
Marka
Carte D'Or
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Lody czekoladowo-orzechowe (w tym 8% kremu z orzechów laskowych i mlecznej czekolady).
Pozostałe informacje
2 x gałka = 100 ml/52 g 490 kJ/117 kcal 6%*
100 g: 943 kJ/225 kcal
525 g e
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
Dodatkowe informacje
www.icecreamjoy.com
Zalecenia dla alergików
Orzechy - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Soja - Może zawierać
Orzechy laskowe - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - -18
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 195
Głębokość - 130
Wysokość - 66
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Unilever Polska Sp. z o.o.,
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa,
Polska
Infolinia: 801 313 115,
koszt: 1 impuls za każde rozpoczęte 3 minuty połączenia
Adres zwrotny
Unilever Polska Sp. z o.o.,
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa,
Polska
Infolinia: 801 313 115,
koszt: 1 impuls za każde rozpoczęte 3 minuty połączenia
Kontakt
Unilever Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa,
Polska
Telefon kontaktowy
Infolinia: 801 313 115
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g | 100 ml = 2 x gałka** | %* 2 x gałka** |
---|---|---|---|
Energia | 943 kJ | 490 kJ | 6% |
Energia | 225 kcal | 117 kcal | 6% |
Tłuszcz | 11 g | 5,7 g | 8% |
w tym kwasy nasycone | 8,3 g | 4,3 g | 22% |
Węglowodany | 27 g | 14 g | 5% |
w tym cukry | 24 g | 13 g | 14% |
Białko | 3,9 g | 2 g | 4% |
Sól | 0,16 g | 0,05 g | <1% |
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |||
**1 porcja 2 x gałka = 100 ml = 52 g; 1000 ml/525 g = 10 x (2 x gałka) |