1 szt - 0,900 litr
Kod kreskowy: 8000920337202
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
preparat serwatkowy (MLEKO)
glukoza
przecier jagodowy (1,5%)
syrop glukozowo-fruktozowy
sok jeżynowy z soku zagęszczonego (1,5%)
olej kokosowy
odtworzone odtłuszczone MLEKO
JOGURT
syrop glukozowy
czerwona porzeczka (1%)
cukier
woda
stabilizatory (mączka chleba świętojańskiego, guma guar, karagen)
zagęszczony sok z buraka czerwonego
emulgator (mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych)
przecier malinowy (3,5%)
aromat
jagody (1%)
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
jeżyny (2%)
Marka
Carte D'Or
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Lody jogurtowe (30%) z sosem z owoców leśnych (23%) i kawałkami kandyzowanych owoców leśnych (5%). Jogurt pasteryzowany.
Pozostałe informacje
500 g e
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - -18
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 132
Głębokość - 67
Szerokość - 197
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie plastikowe
Adres producenta
Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Polska
Adres zwrotny
Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Polska
Infolinia: 801 313 115, koszt: 1 impuls za każde rozpoczęte 3 minuty połączenia
Unilever Polska Sp. z o.o.
skr. poczt. 315
00-987 Warszawa 4
www.icecreamjoy.com
Kontakt
Unilever Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Polska
Telefon kontaktowy
801313115
Adres internetowy
www.icecreamjoy.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g | 100 ml = 2 x gałka** | %* 2 x gałka** |
---|---|---|---|
Energia | 763 kJ | 427 kJ | 5% |
Energia | 181 kcal | 101 kcal | 5% |
Tłuszcz | 5,3 g | 3 g | 4% |
w tym kwasy nasycone | 4,7 g | 2,6 g | 13% |
Węglowodany | 31 g | 17 g | 7% |
w tym cukry | 26 g | 15 g | 17% |
Białko | 2,1 g | 1,2 g | 2% |
Sól | 0,1 g | 0,05 g | <1% |
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |||
**1 porcja = 2 x gałka = 100 ml = 56 g, 900 ml = 500 g = 9 x (2 x gałka) |