1 szt - 0,145 kg
Kod kreskowy: 5900259067999
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Chrupki kukurydziane o smaku serowo - ketchupowym.
Składniki
Składniki: kasza kukurydziana 66%, olej roślinny rzepakowy, preparat aromatyzujący [serwatka w proszku z mleka, glukoza, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy), aromaty (zawierają mleko, laktozę z mleka, soję), maltodekstryna], sól (chlorek sodu i potasu).
Produkt może zawierać śladowe ilości miazgi z orzechów arachidowych.
Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.
Masa netto (umieszczona obok daty minimalnej trwałości z przodu opakowania).
Temperatura przechowywania min - max
x °C
Nazwa producenta
Frito Lay Poland Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,7 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 5,8 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,6 g |
Zawartość węglowodanów (skrobia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 4,8 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 59 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g/ml) | 0 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,5 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 28 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 514 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2147 kcal |
g/100g | |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,7 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 5,8 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,6 g |
Zawartość węglowodanów (skrobia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 4,8 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 59 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g/ml) | 0 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,5 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 28 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 514 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2147 kcal |
W porcji 30 g | |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,7 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 1,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) | 0 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (skrobia) | 0 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,5 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 644 kcal |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 154 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 8,4 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,7 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) | 0 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) | 0 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 17,6 g |