Chipsy bio o smaku papryki bezglutenowe/85g
Udostępnij na FacebookuChipsy bio o smaku papryki bezglutenowe/85g
1 szt - 0,085 kg
Kod kreskowy: 8588004638112
Dodatkowe informacje
Producent
Marka
Organique
Składniki
skrobia ziemniaczana* 51,4%
mąka kukurydziana*
olej słonecznikowy*
płatki ziemniaczane* 9,5%
przyprawa paprykowa* 5,4% (sól, mąka kukurydziana*, glukoza*, laktoza* z mleka, cukier*, papryka*, pomidor*, cebula*, ekstrakt z drożdży (z kukurydzy), czosnek*, olej słonecznikowy*, ekstrakt z papryki*)
sól
*Składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Adres firmy
ul. Annopol 3
03-236 Warszawa
Nazwa firmy
Eko-Wital sp. z o.o.
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Kraj pochodzenia: Słowacja.
Adres zwrotny
Eko-Wital sp. z o.o.
ul. Annopol 3
03-236 Warszawa
www.eko-wital.pl
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Adres producenta
Wyprodukowany dla:
McLLOYD'S s.r.o.
Kamenárska 1365/9
946 32 Marcelová
Slovak Republic
Adres internetowy
www.eko-wital.pl
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres dystrybutora
Eko-Wital sp. z o.o.
ul. Annopol 3
03-236 Warszawa
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 257
Szerokość - 179
Głębokość - 68
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Zalecenia dla alergików
Gluten - Nie zawiera
Mleko - Zawiera
Tekst dotyczący alergenów
PRODUKT BEZGLUTENOWY. Zawiera laktozę oraz białka mleka.
Informacje dot. stylu życia
Organiczne
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ekologiczne pieczone chipsy ziemniaczane o smaku paprykowym.
Logotypy stron trzecich - pozostały tekst
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - SK-BIO-002, Rolnictwo UE; PL-EKO-01
Znak przekreślonego kłosa - SK-001-005
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g | 25 g | % RWS* na 25 g |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1851 kJ/ 439 kcal | 463 kJ/ 110 kcal | 6% |
Tłuszcz | 12 g | 3 g | 4% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1 g | 0,3 g | 2% |
Węglowodany | 75 g | 19 g | 7% |
w tym cukry | 2 g | 0,5 g | 1% |
Błonnik | 3,7 g | 0,9 g | 4% |
Białko | 6 g | 1,5 g | 3% |
Sól | 2,00 g | 0,50 g | 8% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |