LAYS OVEN BAKED YOGURT WITH HERBS 125g
Udostępnij na Facebookupieczone formowane chipsy ziemniaczane o smaku jogurtu z ziołami
1 szt - 0,125 kg
Kod kreskowy: 5900259099709
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
pieczone formowane chipsy ziemniaczane o smaku jogurtu z ziołami
Składniki
płatki ziemniaczane(58%), skrobia, olej roślinny rzepakowy, preparat aromatyzujący [serwatka z mleka, sól, czosnek, cukier, wzmacniacze smaku(glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe), cebula, chlorek potasu, zioła(pietruszka, koper, mięta), jogurt w proszku z mleka, aromaty, regulatory kwasowości(kwas jabłkowy, kwas cytrynowy)], cukier, mąka pszenna, emulgatory(lecytyny sojowe), glukoza
Sposób przechowywania
przechowywać w temperaturze pokojowej
Nazwa producenta
Frito Lay Poland Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,39 g |
| Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,2 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 2,9 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji | 21 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 4,3 g |
| Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 555 kJ |
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,5 g |
| Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 132 kcal |
| Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,6 g |
| W porcji 30 g | |
| Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,39 g |
| Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,2 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 2,9 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji | 21 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 4,3 g |
| Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 555 kJ |
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,5 g |
| Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 132 kcal |
| Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,6 g |
| % RWS* w porcji | |
| Wartość energetyczna kcal (energia) | 7 %RWS |
| Wartość energetyczna kJ | 7 %RWS |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 6 %RWS |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 2 %RWS |
| Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 8 %RWS |
| Zawartość węglowodanów (cukry) | 3 %RWS |
| Zawartość białek (ogólnie) | 3 %RWS |
| Zawartość soli (ogólnie) | 7 %RWS |
